Projecten

Door gestructureerd veranderingen in organisaties uit te voeren in plaats van op ad-hoc wijze, is een beter beheersbare omgeving mogelijk.

Projecten onderscheiden zich door hun unieke en vooral tijdelijke karakter. De bestaande organisatie is meestal niet goed ingericht op uitvoering van deze projecten.
Desalniettemin hebben eenmaal begonnen projecten de neiging om toch minder beheersbaar te worden later in het projectstadium. Hierdoor mislukken veel projecten. ICT Nederland zorgt ervoor dat de projecten beheersbaar blijven en dat de projectdoelstellingen altijd gehaald worden!

Enkele door ICT Nederland uitgevoerde projecten: "Move To Improve", verhuizing en nieuwe inrichting bedrijfspand met Flexplekken (incl. ICT); "War Room"; "Oprichting Telecombedrijf"; "Uitrol GSM netwerk"; "Inrichten ICT rooms"; "Uitrol SDH netwerken"; "Parkeerautomaten On-Line"; "ICT verhuizing verzekeraar"; "Wauw3, virtualisatie van zowel desktops-als servers en applicaties; "Inrichten Telecomstations"; "Core Conversion", migratie van Avici naar Juniper systemen. Datacenter consolidatie HP. Uitrol nieuwe ICT-Infrastructuur met bouw Datacenters, FlexPod en ExaData engineered systems, virtueel in een W8 met Office 2013 en Lync met Sharepoint omgeving!
 
ICT selectietrajecten en een MKB Verbetervoorstel!
 
ICT Nederland zorgt voor duidelijkheid, afgestemd op de organisatie, de processen, de bedrijfsdoelstellingen en de toekomst. ICT middelen dienen de organisatie te ondersteunen in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Daarom vergt de ICT selectie (software, hardware, infrastructuur) goede zorg en aandacht. Voordat bedrijven zover zijn dat de kern van de ICT vraagstukken duidelijk zijn en voordat het belang van ICT onderkend is gaat er meestal veel tijd (en geld!) verloren

Enkele door ICT Nederland uitgevoerde selectie- en ontwikkeltrajecten: "Selectie en Invoering SAP"; "Ontwikkeling en implementatie van een circuit management systeem"; "Workflow Management systeem"; "Electronic Data Management Systeem"; "Facilitair Management Informatie systeem"; "Selectie en implementatie van Telefooncentrales, Multifunctionals, toegangs-controle en -beveiliging, Call Centres, Helpdesks, Datacenters en ICT rooms".
 
Zie voor publicaties en nieuws:

Partnership met BRAINForce
Trends in Desktopvirtualisatie en VDI
Rittal + X-ICT Movie