Informatie

ICT Nederland heeft een bewezen trackrecord op het gebied van interim-, projectmanagement, coaching en consultancy op het bedrijfskundige, organisatorische en ICT-economische en technische vakgebied. Door de vele aanbiedingen, technische mogelijkheden, verschillende toepassingen en "leuke, nieuwe" speeltjes, is het voor de meesten een zware opgaaf om een goede keuze van bijvoorbeeld hun ICT-middelen of communicatiemiddelen te maken.
 
ICT Nederland zorgt voor duidelijkheid, afgestemd op de organisatie, de processen, de bedrijfsdoelstellingen en alle keuzes moeten natuurlijk voorbereid zijn op de toekomst. ICT middelen dienen de organisatie te ondersteunen in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, daarom vergt de selectie hiervan uiterste zorg en aandacht.
 
In bestaande organisaties kan ICT Nederland onderzoeken of de huidige ICT middelen voldoende zijn afgestemd op de organisatie (SmartScan). Aan de hand hiervan worden verbetervoorstellen gepresenteerd aan de klant die een keuze maakt naar eigen wens. Zodoende kan vroegtijdig worden ingegrepen zodat een goede solide, betrouwbare en stabiele ICT basis gevormd kan worden, klaar voor de toekomst!

Betrouwbaarheid van ICT techniek binnen de organisatie betekent betrouwbaarheid in de continuïteit van de organisatie!

ICT Nederland heeft diverse tijdelijke of projectrollen vervuld; van CIO, Projectmanager, Programmamanager, ICT manager, Director Network Services, Hoofd MiddleWare Services, Hoofd technische dienst en Operationeel beheer, Manager CAE, PCO, PMO, PPT, BTS etc.

Meer dan 25 jaar ervaring! Garantie voor succes!